ZENEdobozom

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Licenc

Creative Commons Licenc

Képeim

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from kjano. Make your own badge here.

Box.net

2008.09.29. 14:04 43joy

Ez egy csodálatos megosztható webes tárhely fájloknak, amit itt kínálnak. Készíthetsz magadnak saját dobozt, feltölthetedet/lejátszhatod számaidat, dokumentumaidat. /szöveg, táblázat, pps/ Mások számait, - akár az enyémet is letöltheted magadnak, csupán a szám melletti lenyíló ablakon válaszd az Download-öt és máris a merevlemezeden lessz a zene, vagy a dokú.

Alábbi innen>>>

aminek az a lényege, hogy regisztráció után kapsz 1 giga tárhelyet, ahol mappákat csinálhatsz, ezeket címkézheted, attribútumokat adhatsz neki, azaz megoszthatod, vagy akár publikus linket is létrehozhatsz hozzájuk.
A felület, és a működés "jellegzetesen web2.0", a mappák egészen pc-s jellegűek. Van hozzá egy alternatív Javás drag & drop feltöltő-apllet is.
A limit 1 Gb, azaz több is lehet persze, de már nem ingyen. Mindenesetre nem tartom rossz megoldásnak, ha pl. bizonyos fájlokat több gépről el szeretne érni az ember, vagy egymásnak küldözgetni ezt-azt.

3 komment

Címkék: web2.0 letöltés fájlmegosztás feltöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://joy43.blog.hu/api/trackback/id/tr97687233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@m 2008.10.02. 14:35:46

Húha!Ezt mind én mondtam?
A leglényegretörőbb az "Ühüm!!!"
Valahol a Micimackóban"/?/ van egy mondat:"...Micimackó azt mondta ühüm,és úgy is gondolta..."
Én is így gondoltam,mondtam mindent.
Köszi a szembesítő kigyűjtést!!!:):):)

@m 2008.10.02. 15:20:04

joy43!Egy kérés -személyes- ezt a bejegyzésed ne "miskárold",bocs moderáld,töröld, ki,el- ,mert "nagykorúmnak"/gyermekem/ megmutatnám,olyan érzésem van,hogy ő majd tudja miről is szól ez???!!!
A zenék olyan jók,hogy kitiltanak a bérházból!Nem tu-
dok mindíg egy légtérben lenni a zenével,így aztán fiatalosan "csumára" hagyom!!!!!!
süti beállítások módosítása